RSS

2010 Last day

31 Dec

Eljott az utolso nap is ebbol az evbol. Elegge szarul estek az iden a teli unnepek. Minden a hetvegere kerult, igy fizetett szabadnap nem volt a melobol. Nagyjabol sikerult kipihennem magam, de ha arra gondolok mi var ram az Uj Evben akkor valahogy nincs kedvem a 2010-et otthagyni.

Ilyenkor egy osszefoglalot is illik irni. Hat az eltelt evben nem volt valami valtozatos. Rossznak nem mondhatom mert engem anyagilag nem erintett annyira a valsag mint masokat. Voltunk a parommal ketszer is kirandulni meg lecsereltunk par dolgot a hazban, kifizettuk az auto aranak a masodik felet is, uj tevet vettunk es nekem a Jezuska uj telefont is hozott. Igy nem mondhatom hogy nagyon rossz evet zartam.

Sajnos ami nem jott ossze az a munkahelycsere. A mostani cegnel betelt a pohar, de sajnos nem tudok lepni, nincs semmi elfogadhato ajanlat es azt sem tudom megtenni, hogy kevesebb penzert ujra kezdjem azt amit sikerult 10 ev alatt kiharcolni. Igy nincs mas valasztas maradnom es remenykednem kell, hogy 2011 ebbol a szempontbol jobb lesz.

Boldog UJ Evet mindazokank akik olvassak ezeket a sorokat.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 31, 2010 in Lecso

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: