RSS

Allasajanlatok

14 Jan

Mult heten, penteken, este 8 ora korul felhivott egy no allasinterju ugyben. Hatterben hallani lehetett, ahogy egy leanyka visitozik. Masnapra, szombatra, szerette volna az interjut. Illedelmesen kozoltem, hogy hetvegen nem erek ra. Abban maradtunk, hogy a het elejen felhiv uj idopont egyeztetesre. Azota eltelt egy het, ujra pentek, delutan 5 ora, csorog a telefon, felveszem, ugyanaz a holgyemeny kezdi a standard szoveget, hogy holnap, szombaton nem-e erek ra. Kozlom vele, hogy most egy hete is hivott es a heten illet volna  megkeressen. Miutan a nevem is megmondom eszbe kap, kezd derengeni valami, igeri, hogy hetfon felhiv.  Mivel mar meguntam a minduntalan hajkuraszast kozoltem vele a minimalis berigenyemet. A holgy koszones nelkul letette a telefont.

Masik eset, ami ugyancsak a heten tortent. Magyarorszagi allaskozvetito ceg, egy bizonyos Vancsa Istvan nevu ur. A level velemenyem szerint mass mail lehet, ahova egy szkript beszurja az allaskereso nevet, hogy tunjon minel autentikusabbnak. A valaszomat bemasasolom ide is:

Tisztelt Vancsa Ur,

Jelenleg a magyaroszagi berek annyira kicsik (brutto 600 ezer Ft volt egy ajanlat novemberben, ami netto 300 ezer korul van), hogy nem eri meg nekem Magyarorszagra koltozni ugyanis ezt az osszeget majdnem Romaniaban is megkapom.
A masik dolog, magyarorszagi allasinterjura csak akkor vagyok hajlando elmennni, ha az utazasi es szallasi koltsegeket megteritik, ugyanis utaztam mar par alkalommal Magyarorszagra allas ugyben es nemhogy az utazasi koltseget nem teritettek meg, de meg fel sem hivtak az interju utan, hogy nem tudnak alkalmazni.
Ha ugy gondolja, hogy leteznek Magyarorszagon cegek akik a fentebb leirtak utan is kivancsiak lennenek szemelyemre kerem keressen meg es kuldok aktulis oneletrajzot.

Lehet kicsit nagykepunek hangzik a valasz, de meguntam a folytonos zaklatast. Le akarok lepni a jelenlegi munkaadomtol, de nem mindenaron. Mivel a mostani munkaadomnal epp emberhianyban szenvednek csak annyit tudok mondani, hogy 600 euronak megfelelo netto osszegert nem kapnak embert, aki egy fejlesztomernoki allast betoltson. Erre meg kapom hetente az ajanlatokat ennek az osszegnek a feleert?

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 14, 2011 in Melo

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: