RSS

Businessotletek

14 Feb

Ma osszeszamoltam mennyi otletem volt amibol egy jo uzletet lehetett volna kovacsolni:

1. Zold ovezet tervezes es fenntartas. Korulbelul ’97-ben gondoltam eloszor erre. Azota tobb ceg is letezik ami ezzel keresi a napi betennivalot.

2. Pit Stop nevu szerviz. En csak a szerszamokat meg a helyet kinalnam  olyan embereknek akik szerelni szeretnenek de nincs hol.

3. Argyujto internetoldal. Csak beugrana az ember, bepotyogtetne a vasarlolistat es mindjart tudna melyik boltba erdemes menni vasarolni.

4. Ugyancsak internetes oldal, barkacsolni szereto embereknek ahol kulonbozo barkacsolasi es javitasi otletek, megoldasok vannak leirva kepes magyarazattal.

5. Pellet gyar. Fureszport nalunk ingyen adjak, csak vidd el. Meg egy pelletmasina prototipust is terveztem, de nem valosult meg soha ez az almom sem.

6. Egy jo diszko. Regi, 60-as, 70-es, 80-as, 90-es evek slagereibol, ahova nem csak a reszeg tinedzserek mennenek el. Ilyen nincs nalunkfele. Hetkozben meg mozikent mukudone, regi klasszikus filmeket vetitenek. Ki ne szeretne peldaul a The Good, the Bad and the Ugly, Ghostbusters, Winnetou, Rocky, Superman produkciokot meg egyszer moziban megnezni?

Ma meg elgondolkodtam, hogy mit lehetne meg ujat kihozni a kornyeken, olyasmit amire meg nem gondolt senki. Es kinek is szoljon ez a biznisz? Az egyeduli szocilais kaegoria akinek meg ebben a valsagban penze van azok az ugyvedek, orvosok, igazgatok. Tehat ezeket kellene valamivel megcelozni. Vagyonorok vannak boven, zoldovezet kivitelezok is paran, de amit meg nem lattam Brassoban az egy allatszalloda. Mi lenne ha az ujgazdagoknak lenne hol hagyni a kedvenceket mig a gazdiek tavol vannak, netalan akvariumot szeretne, esetleg egy galambducot, szpeci kutyaolat? Konnyen meg tudnam oldani mivel haziallatok kozott nottem fel es a munkat nem szegyellem.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 14, 2011 in Lecso

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: