RSS

Ossian

04 Apr

Szombaton kedvenc egyuttesem, az Ossian. latogatta meg kisvarosunkat, a haromszeki diakegyuttesek talalkozojanak szpecialis vendegekent. Tavalyelott ugyancsak ok szerepeltek  meghivott nagyagyukent, tavaly pedig a Pokolgep lepett fel. Orevendek, hogy a szervezoknek sikerul az elobb evekhez kepest a hangzason javitani, de igy sem volt tokeletes, az elso harom dal arrol szolt, hogy Paksi a technikusokkal veszekedett egy monitor miatt. A technikai problemak megoldasa utan fellazult a hangulat, volt tobb dal is az uj lemezrol, aztan a mar jol ismert Ossian slagerek befejezesul meg a Sorivok es a Mire ujra megvirrad.

Mar a 34-et is elhagytam de mindig orom szamomra az Ossiant hallgatni, habar most volt par nacionalista megszolalasa is Paksinak es a Trianon nevu dalt is eljatszottak, ami nem tetszett. Es nem azert nem tetszik mert engem nem bant, hogy az anyaorszag hatarain kivul elek, hanem azert mert nem ez a megoldas. Nem a mutat kell idezni, hanem a jovo elebe allni.

Meg emlitesre melto az nyertes diakegyuttes is, a marosvasarhelyi Elendir. Nightwish feldolgozasokat jatszottak, az enekes lanynak nagyon jo hangja volt, szepen enekelt. Szerintem meg fogunk hallani errol a lanyrol.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on April 4, 2011 in Zene

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: