RSS

Technikai zoknik

31 May

10 ev tervezes utan szemrebbenes nelkul ki tudom jelenteni, hogy a szakmagan dolgozo emberek 70% nem kepes logikusan gondolkodni. Palyafutasom alatt ket kezemen meg tudnam szamolni azokat az embereket, akik ertenek is ahhoz amit csinalnak. Tobbek kozott talalkoztam olyan okleveles mernoknovel aki nem hallott Pitagorasz tetelerol, olyan nemet ajku termekeladorol aki az “en szemszogembol” kifejezest “I point of you”-ra forditotta, van olyan kollegam, aki jopar eve dolgozik szamitogepen de fogalma sincs arrol, hogy letezik copy/paste vagy olyan villamosmernokot is ismerek aki a tudatlansagat leplezve a munkasokra biz minden munkat. A legszomorubb dolog az, hogy az ilyen embereket reszesitik elonyben, mert ok nem tudnak a nagyok dolgaiba beleszolni.
10 ev alatt meg nem lattam egy kollegat sem, aki megprobalt volna konnyiteni a kiadott munka elvegzesen. Ha peldaul 1000 pdf fajlot kellett kinyomtatni akkor egyenkent kezzel megnyitotta es kinyomtatta, nem is fordult meg a fejeben, hogy letezhet olyan program ami segithet a bajan. Ez csak egy pelda, de lehetne tobb is. A kerdes csak az, hogy egyesek miert nem kepesek valami jobbra, konnyebbre torekedni? Nem hiszem el, hogy ennyire limitaltak!

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on May 31, 2011 in Melo

 

Tags:

One response to “Technikai zoknik

  1. Szász Eduárd István

    October 1, 2011 at 10:33 am

    Egyik kedvencem, amikor a screenshotokat kuldozgetik egy ures word dokumentumba beillesztve. Az agyfasz akkor ert utol, mikor a bukaresti informatikustol kaptam egyet csatolva.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: