RSS

Nyari gyakorlat

12 Jul

Korulbelul egy honapja vetettem fel a kerdest a fonoknek, hogy kellene egy-ket egyetemistast alkalmazni nyari gyakorlatra. Miutan ezt kisutottem mindjart eszebe is jutott, hogy ajanlottak mar masok is magukat ilyen nemu foglalkozasra. Mondtam neki, hogy en szeretnem kivalasztani az embereket, hiszen nincs szuksegem naplopokra. Minden oke, mar vartam is mikor hozza a jelentkezoket, keszitettem egy kis tesztet, par kerdes, szamitogepes ismeret, muszaki rajz stb, hogy ha jon valaki legyen mit az orra ala dugni.
Erre fel ma hallom, hogy az aligazgatono fia lesz az egyik szemely akit gyakorlati munkara alkalmaznak. Nagyon szomoru szamomra, hogy ennyibe semmibe vesznek, ennyire ertektelen minden ujito probalkozasom.
Par honapja hoztak a jelenlegi fonokomet is, nem tudom kinek lehet az ismerose, de amit eddig felmutatott az inkabb negativ mint pozitiv erteku.

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on July 12, 2011 in Melo

 

Tags:

One response to “Nyari gyakorlat

  1. Szász Eduárd István

    October 1, 2011 at 10:27 am

    Na igen, multkor mondott egy brassoi csoro egy talalos kerdest – miert nem hallani szexrol a roman kozintezmenyekben? – mert mindenki mindenkinek rokona. Ez nem csak kozintezmenyre ervenyes…

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s