RSS

Idiota Marketing

07 Aug

Egy hete vasaroltam egy roman internetes oldalrol laptopot. A laptop elott meg vasaroltam par cuccot toluk, tobbek kozott egy routert es egy merevlemezt is.
Napi rendszeresseggel jon toluk egy reklamlevel, amit nem veszek rossz neven, mert bele szoktam nezni, hogy lassam az arak alakulasat. Azonban feltunt, hogy ezek annyira idiotak, hogy ha peldaul laptopot vasaroltam, akkor egy honapon keresztul probalnak mas laptopokat ramtukmalni a reklamban, altalaban olyanokat amelyek nem kellenek senkinek. Nem ertem, hogy nem jottek meg arra ra, hogy ha mar egyszer vasaroltam egy laptopot, akkor tobb nem kell belole. Szivesebben vennek azonban egy olyan levelet, ahol laptop tartozekot probalnanak ajanlani. Peldaul egy taskat vagy egeret, esetleg egy kulso merevlemezt stb. Soha eletemben nem tanultam marketinget meg kozgazdasagtant, igy talan en vagyok a hulye es nem ertem a logikat az egeszben.

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on August 7, 2011 in Lecso

 

Tags:

One response to “Idiota Marketing

  1. Szász Eduárd István

    October 1, 2011 at 10:15 am

    ez eMag? Nekem mindig arrol kuld, amit utoljara nezegettem, ha elkezdesz a routerek kozott oneszni bejelentkezve, akkor arrol fog pl.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s