RSS

Nyari szunet a meloban

09 Aug

Augusztus elejen ket hetre hivatalosan “bezartak” a gyarat. Azert irom idezojelben mert elmeletileg van csak zarva, en meg 6 munkas tovabbra is dolgozunk egy surgos rendelesen. Nem is lenne ezzel baj, mert az en szabadsagom iden nyar vegere sikeredett. A balhe ott kezdodott, hogy bejott melozni az idiota fonokno is, Leves mama, es egyik kollega a marketing osztalyrol. A srac egesz eveben semmit nem csinalt, de most hirtelen munkaja akadt, amit o magara nem tud elvegezni es masok hijan a nyakamon ul egesz nap, hogy vegezzem mar el az o dolgat, mert o nem ert hozza. Leves nenirol meg jobb ha nem szolok. Ma reggel megjelent ugy fel kilenc korul, haromszor elismetelte , hogy o milyen koran kelett felkeljen es hogy mennyi munka var ra, aztan kisult, hogy a papirokat amiket elo kellett volna allitania tegnap mar megcsinaltam. Persze a nevemet szepen at is cserelte a sajatjara es ugy adta tovabb, aztan meg atjott hozzam az irodaba osztani az eszt, hogy egy helyre nem irtam be egy szamot.
Hat, ha a hulyeseg fajna akkor az irodaban dolgozo emberek haromnegyede orditana. Sajnos turnom kell oket mert, mart mas munkahelyet nem talalok sehol. Mindjart egy eve hogy keresgelek sikertelenul.

Valamikor regebb megigertem, hogy leirom miert becezzuk a nenit Leves mamanak. Tortent ugyanis hogy egy surgos rendeles miatt tulorazni kellett volna de mar a munkasoknak is a nyakukon jott ki a sok munka (nalunk ritkasagszamba mennek az olyan napok amikor a munkasok csak 8 orat dolgoznak) megjelent Leves mama a csarnokban es pacallevest igert a ceg reszerol azoknak, akik maradnak melozni estig. Persze par ehenkorhasz maradt is, de semmit nem kaptak, sot meg a tulorakat sem fizettek ki nekik.
Meg egy erdekes eset Leves mamaval, hogy lassatok mennyire idiota, bunko emberek vezetik a ceget. Boviteni szerettek volna a csapatot, igy felkertek a nenit nezzen szet a neten par lakatos, hidraulikaban jartas ember utan. Fel is hivott egy illetot, akinek egy nagy osszeget igert, meghivta interjura is. A baj csak az volt, hogy az illeto nalunk dolgozik mar negy eve. Ha egy tobbszaz fos cegrol lenne szo akkor meg elneztem volna a hibat, de alig vagyunk 50-en, es a srac oneletrajzaban is le volt irva feketen feherre, merre dolgozik.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on August 9, 2011 in Melo

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s