RSS

Nokia

29 Sep

2008-ban epp Nemetorszagban tartozkodtam mikor a finnorszagi ceg bejelentette a bochumi gyar athelyezeset Romaniaba. Csunya szemmel neztek ram akkor a nemetek, habar semmi kozom nem volt az ugyhoz, bennem, mint roman allampolgarban, a vetelytarsat lattak. Probaltam megmagyarazni nekik, hogy en nem az o munkahelyukot jottem elvenni, sot, ha jol emlekszem azt is mondtam akkor, hogy nem lesz hosszu a Nokia romaniai palyafutasa. Es lam, harom ev elteltevel ma bejelentettek, hogy az ev vegen bezarjak a Kolozsvar mellett nyitott gyarat, a termelest Kinaba helyezik at.

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on September 29, 2011 in Lecso

 

Tags:

2 responses to “Nokia

 1. Szász Eduárd István

  October 1, 2011 at 10:23 am

  Ebben az a legszebb, hogy beleoltek 60 millio eurot, ez ilyenkor nem faj? Az egy dolog, hogy amit lehet, eladnak, de masik felol fel kell epiteni a kici kinaiaknak…

   
  • f3k3t3

   October 1, 2011 at 4:57 pm

   Nehogy azt gondold, hogy a Nokia sok penzt koltott a roman gyarra. A zsozso nagy resze allami tamogatas volt, meg a 120 hektaros telket, ahova a gyarat epitettek is ingyen kaptak. Semmit nem veszitenek. A munkasok is 3 fizetest fognak kapni vegkielegiteskent, nem mint anno Bochumban, ahol 30 ezer euro korul mozgott az egy fore eso vegkielegites.

    

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s