RSS

Kazanado

01 Nov

A kedves kornyezetvedelmi miniszter a napokban bejelentette, hogy 2013-tol kazanadot fogunk fizetni. Allitolag az EU keri ezt, mivel a gazzal is szennyezunk es CO2-ot bocsajtunk a levegobe. Gondoltam a magyar embereknek tobb eszuk van mint a romanoknak (nemzetbeli a Borbely miniszter, legalabbis nev szerint), de ugy latszik a politikaban ez nem igaz. Most, hogy hidegebb van a hazaknal is elkezdtek a tuzelest. Ki faval, ki szennel, ha kinyitom az ablakot erzem a fust szagat es a haz is percek alatt megtelik vele. Elgondolkoztam ezen az adon, csak a gazasok fogjak fizetni, aki meg budos faval meg szennel fut arra nem ervenyes.

Advertisements
 
3 Comments

Posted by on November 1, 2011 in Romania

 

Tags:

3 responses to “Kazanado

 1. Szász Eduárd István

  November 1, 2011 at 9:51 pm

  Ez az egesz romania ugy hulyeseg ahogy van, azt se erdemli meg, hogy nagybetuvel kezdjem. Tobb mint valoszinu, hogy az eu az egadta vilagon semmit nem ker, csak ezek talalnak ki minden szart, hogy penzt raboljanak az embertol. Nalunk a kozpontifutes rendszer akkora maffia, amekkora csak lehet, egy 20.5 m^2-es likban lakok, amit garzonnak csufolnak es 290 lej kozkoltseget fizettem mult telen a leghidegebb honapban, mikozben mas, akinek sajat kazanja van 3 szobas lakasra fizetett ennyit. Elegem van.

   
 2. Szász Eduárd István

  November 1, 2011 at 9:55 pm

  Es meg annyit, hogy lassan ha az ember nekifog es rak egy villanybojlert+villanykaloriferrel fut is olcsobban jon ki. Ja hogy nem erre van kitalalva a villanyhalozat es leeg a blokk?

   
 3. Szász Eduárd István

  November 2, 2011 at 4:20 pm

  Vagy megsem

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s