RSS

Kozlekedes, bank

02 Nov

Ma beleptem a bankba, hogy elvegyem a mult heten megkotott szerzodest. Allok a pultnal, megkerdezik mit szeretnek, szolok miert vagyok ott, mindjart jon a kollegina – jon a valasz. Allok, varok, eltelik 5 perc, kollegina sehol, mar azon gondolkodom, hogy eloveszem a mobilomat es elkezdek fotozni, kiteszem a netre a banki dolgozokat, amint egymas kozott pletykalnak, mikozben az ugyfelek turelmesen varjak, hogy vegye vegre oket is eszre valaki. Vegul elokerul a kollegina es botrany nelkul tavozok a bankbol.

Mennek at a zebran az utca masik oldalan levo gyogyszertarba, de majnem elgazol egy sieto autos. Ra is nezek csunyan, hogy Gazsikam, azert itt zebra van, nem kene ennyire sietni. Erre az urgenek all fennebb, kicsit felengedi a kupplungot meglegyintve felem az auto orrat, mikozben  gunyosan mosolyogva mutat egy “fuck you”-t is a volan mogul.

Hazaerve kicsit elgondolkoztam az ugyon, mi lett volna ha kinyitom az anyosules feloli ajtot es beugrok a kocsiba a sofor melle megkerdezni “Na most mi lesz oreg?”. Jo hatassal lett volna a pofatlanra, 110 kilos vagyok, talpig feketebe voltam oltozve, a fejemen meg epp egy kommandos beretta volt.

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on November 2, 2011 in Emberek

 

Tags: , ,

One response to “Kozlekedes, bank

  1. Szász Eduárd István

    November 2, 2011 at 7:45 pm

    Erdekes, hogy felenk a szorocsia ezt a kivagyok-mivagyok feszedezos erzest valtja ki abbol, aki a kormanynal ul… Erdekes, hogy Nemetorszagban sokkal kevesebb ilyen sietos bemutatos belampazos dudalos vadbarmot latsz…

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s