RSS

Hideg es havazas

02 Feb

Mult heten Romania deli reszet elontotte a ho. Nem is annyira a ho mennyisegevel volt a baj, inkabb a hovihar torlaszolta el az utakat. Gyerekkoromban meg leteztek amolyan hofogok, amelyek kisebb-nagyobb sikerrel meggatoltak a honak az uttestre jutasat. Manapsag sehol sem lattam kihelyezve ilyen cuccot az utak menten. Bizonyara a femtolvajok aldozatai lettek ezen egyszeru de hasznos talalmanyok.

A ho utan jott a hideg, par napja reggelente -20 fok, vagy meg ennel is alacsonyabb homersekletet mutat a homero az autoban. Kulonosebb gond nincs az indulassal, egyelore minden rendben, a fogyasztas nott meg par decivel.

Ma nezem a hireket, ujabb havazast meg hovihart jelentenek be a teveben. Egyesek mar a lakossagot is felkertek, hogy halmozzanak tartalekokat fel. Hat nem is tudom, kicsit tulzasnak tunik. Bizonyara ra szeretnenek azokra a hetvegi kalandvagyokra ijeszteni akik valahova keszulnek. Nem az elso eset mikor felkeszuletlenul er sok autost a ho. Ilyenkor a legjobb ha az ember benn marad, elokap egy konyvet es olvas. Masegyebet ugysem lehet csinalni.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 2, 2012 in Lecso

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s