RSS

Hetvegi tura

11 Jun

Vasarnapra kellemes, szep idore ebredtem, hiaba veszmadarkodtak a meteorologusok, hogy vihar meg jegeso lesz, az eg ragyogo kek volt. Penteken harom melos kollegaval mar megegyeztunk, szep ido eseten vasarnap tura lesz.

A Sugasbol mentunk at a Vadastetore. Sajnos a harom kollegabol ketto nem nagyon birta, az egyik mentsegere legyen mondva, a kerekpart penteken vasarolta, vasarnap meg lenyomott velunk egy 40 km-es turat. Jobbanmondva letaszitott, mert tobbet ment a bicaj mellett mint rajta. De sebaj, megszokja, egy kis edzessel par het alatt mar csak mosolyogni fog az elmult vasarnapon. Nekem nem kerult nagy erofeszitesbe, ha nem tartanak vissza sokkal hamarabb letekerem a 40 kilometert. Sajnos a telefonom letoltodott, igy az utbol jo 12 kilometer kimaradt.

Szombaton is lenyomtam egy jo 30-ast a kornyezo falvakban. Erdekes modon a telefon GPS vevoje megbolondult es valahova, a Moldvai Koztarsasag fovarasa, Kisinyo, melle jelolte be az utvonalat. Szerencsere egy ujrainditas utan a keszulek rendbe jott.

A hatso felem mai napig nem szokta meg meg a nyerget, jo 20 kilometer utan mar elegge faj az ulepem. Lehet a vege egy uja, valamivel nagyobb es puhabb nyereg beszerzese lesz.

Ezeknek a turaknak lesz meg folytatasuk. Vegre egy olyan dolog ami nem unalmas, ha csapatban megy az ember akkor meg egeszen elvezetes es kellemes a karikazas.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on June 11, 2012 in Kirandulas

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s