RSS

Tulora…

17 Sep

Mult het csutortokon hiv a fonok, csapatostul. Stilusosan eloadja, hogy a ceg bajban van, tul sok a munka, nagy a keses, mert uj szekhelyre koltoztunk es kellene valamit ennek erdekeben tenni. Mar tudtam mirol van szo, azonban nem gondoltam volna, hogy kepes ilyen pofatlan modon eloadni. Azt kerte, hogy  jojjunk 12 oras muszakba es faradjunk be szombaton meg vasarnap is a meloba.

Ekkor eszembe jutott, hogy a tavasszal, mikor eloleptetett irodavezetonek, fut-fat igert, csak vallaljam el. Abban maradtunk, hogy a nyaron szoba allunk meg a penzrol. A nyar eltelt, o elfelejtette a dolgot. Augusztus vegen ujbol igergetos kedveben volt, most az ingazasi koltsegbe ajanlotta, hogy belepotol. Azota irtam meg neki egy eszbejuttato mailt, de nem meltatott valaszra.

Ezek utan meg volt pofaja beallitani, hogy megkerjen tulorara. A masik harom kollega bement szombaton is, ma is maradtak. Egyeseknek kell a penz, masok meg a munkahelyuket feltik. En egyelore meg gondolkodom, hogy maradjak-e holnap vagy sem. Lehet maradok 1-2 orat, de ennel tobbet nem vagyok hajlando. Lehet most orvendek a plusz penznek, de nem lesz olyan funny, ha kesobb orvosra kell majd  kolteni.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 17, 2012 in Melo

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s