RSS

Hazajott a furos…

30 Oct

Vagyis az also szomszed. Par honapig el volt tunve, ahogy hallottam valahol kulfoldon melozott. Latom van uj autoja is (a tartozasa a kozosbe persze meg mindig megvan), nagy az orom es mar masodik hete renoval. Fur kemenyen, valamit szerel a plafonra mert a talpam alatt rezeg a padlo mikor furja.

Vasarnap sem volt szunet, delutan megelegeltuk es telefonaltunk a rendorsegre. Ki is jon ket fakabat, ugyanaz a ket idiota akik par nappal korabban megallitottak kerekparozas kozben. Elmeseljuk mi a helyzet, erre jon a valasz: “Sajnos csak akkor tudunk buntetni ha rajtakapjuk.” Vartak negyed orat, nem jott zaj, vegul meg nekik allt fennebb, hogy ki mertuk oket hivni.

Masik eset: mult heten csereltek ki a bejerati ajtot. A regi tankravalo acelajto helyere egy normalisabb, esztetikusabb, jobban zarodo ajto kerult. Sajnos harom napig birta rongalas nelkul. Szombaton este jovunk haza, latom a kilincs le van konyulva, a zarban a nyelvnek semmi nyoma. Melyik nem fert el ettol sem?

Nagyon melyre sullyedtunk! A lepcsohazas csikkeket meg az idiotakat akik nem kepesek odakinn ragyujtani, hanem mar benn pofekelik a budos fustjuket kar is emlegetni. Egyre jobban erosodik bennem az a gondolat, hogy itt nem erdemes elni. Jelenleg Romaniaban azt aki tisztesseges munkabol probalja a napi betevot megkeresni hulyenek nezik. Kezdtem megunni ezt a statuszt, egyre gyakrabban gondolok arra, hogy emigralni kellene.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 30, 2012 in Pofatlanok

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s