RSS

Nemetorszag, osszeall a haz

19 Jul

Ket hete mar a Kedvesem is itt van. Azota felgyorsultak a dolgok. Az elso fizetesem es a maradek megtakaritott penzem elment kulonbozo dolgokra. Vasaroltunk sarokkanapet, muholdantennat, szonyeget, tanyerokat, fuggonytartot, furogepet, egyeb szereszamot es tobb tucatnyi aprosagot.

Rengeteg butoruzlet van errefele. Az Ikean kivul felfedeztem a Rollert es a Momax-ot, ez amolyan Ikea klon. Ugy is van berendezve, azonban itt sikerult a legolcsobb dolgokat vasarolni, mint peldaul a haloszobaba lampat 9 euroert egokkel egyutt, vagy allolampat 15 euroert. Az  XXLutz-ban vagy a Portaban meg nem is jartunk.

Holnap szombat, var ram a szereles. Tukrot meg fuggonytartokat kell szereljek. Ha ez is meglesz mar sok nem marad hatra a haz osszerakasabol.

A melo a szokasos iramban folyik. A nemeteknek mar a nyaralason jar az eszuk, senkinek sincs kedve semmit sem csinalni, csak halogatjak a munkat vagy nekem passzoljak at. Nekem ez jo mert legalabb van mivel foglalkozzak.

A kertet sem hanyagoltuk el, a salata szepen no, mult hetvegen mar egy reszet betakaritottuk. A paradicsom is szepen gyarapodik, kivancsi vagyok mikorra fog beerni.

A problemak is lassan megoldodnak. A legnagyobb gond jelenleg a szemet. Mi szortirozzuk, ahogy csak tudjuk, de az also szomszed nem ennyire szorgos. Mindent egybe dobnak, a kukat kethetente uritik, de mar az elso het vegere tele van. Tegnap mar gyurnom kellett bele a cuccot, pedig mi a heten ket kicsi zacskoval dobtunk csak ki. A tobbit a szomszed termelte. Valoszinuleg ez nem fog sokaig menni, szolni fogok a tulajnak, hogy csinaljon valamit mert mi sem ulhetunk a szemettel a hazban.

Az ido tovabbra is szep. Sajnalom, hogy a kerekparom otthon maradt, igy egyelore a Tour de France-al utom el az idot. Unatkozni meg nem volt alkalmam idehaza, mindig akad tennivalo.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 19, 2013 in Nemetorszag

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s